Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın mazbatasını aldı - Son Dakika
Güncel

Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın mazbatasını aldı

Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın mazbatasını aldı

Batman'da AK Parti'den Gercüş Belediye Başkanı seçilen Gündüz Günaydın, mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Gamze Göztepe Sunca'dan aldı. Günaydın, beraberinde AK Parti İlçe yönetimi ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Gercüş Belediyesine geçti. Vatandaşlara hitap eden Günaydın, destek veren herkese teşekkür etti ve ilçenin beklentilerini karşılamak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

14.04.2024 19:21

Batman'da AK Parti'den Gercüş Belediye Başkanı seçilen Gündüz Günaydın, mazbatasını aldı.

Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Gamze Göztepe Sunca'dan mazbatasını alan Günaydın, beraberinde AK Parti İlçe yönetimi ve Belediye Meclis üyeleri ile Gercüş Belediyesine geçti.

Belediye binası girişinde vatandaşlara hitap eden Günaydın, seçim sürecinde kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Bu göreve ikinci kez layık görülmenin onurunu yaşadığını ifade eden Günaydın, şunları kaydetti:

"Bunun sorumluluğunuzu biliyoruz. Halkımızın beklentilerinin farkındayız. Gece gündüz çalışmaya devam ederek, beklentilerin karşılanması için mücadele edeceğiz ve ilçemizi çok daha iyi yerlere getireceğiz. Hayallerimiz, hedeflerimiz var. Uzunca da bir yolumuz var. Bu kapıdan ilk günkü heyecanla tekrar giriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın mazbatasını aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement