Germencik Belediyesi Muharrem Ayı Dolayısıyla Vatandaşlara Aşure İkramında Bulundu - Son Dakika
Güncel

Germencik Belediyesi Muharrem Ayı Dolayısıyla Vatandaşlara Aşure İkramında Bulundu

Germencik Belediyesi Muharrem Ayı Dolayısıyla Vatandaşlara Aşure İkramında Bulundu

Germencik Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Belediye Başkanı Fuat Öndeş, afiyet olsun dileklerinde bulunarak bereket, huzur ve sağlık dolu aşure hayırlarında buluşmayı temenni etti. Geleneksel olarak düzenlenen aşure hayrı, cuma namazı sonrası Kent Meydanı'nda gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 bin kişilik aşure hayrına vatandaşlar ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Fuat Öndeş, 'Germencik kent meydanında ve Ortaklar Mahallemizde vatandaşlarımıza dayanışma, paylaşma ve bereketin sembolü Aşure ikramında bulunduk. Afiyet olsun dileklerimizi sunuyor, bereket, huzur ve sağlık dolu nice aşure hayırlarında buluşmayı temenni ediyoruz' dedi.

05.08.2023 16:04

Germencik Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Belediye Başkanı Fuat Öndeş, afiyet olsun dileklerinde bulunarak bereket, huzur ve sağlık dolu aşure hayırlarında buluşmayı temenni etti.

Geleneksel olarak düzenlenen aşure hayrı, cuma namazı sonrası Kent Meydanı'nda gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 bin kişilik aşure hayrına vatandaşlar ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Fuat Öndeş, "Germencik kent meydanında ve Ortaklar Mahallemizde vatandaşlarımıza dayanışma, paylaşma ve bereketin sembolü Aşure ikramında bulunduk. Afiyet olsun dileklerimizi sunuyor, bereket, huzur ve sağlık dolu nice aşure hayırlarında buluşmayı temenni ediyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Germencik Belediyesi Muharrem Ayı Dolayısıyla Vatandaşlara Aşure İkramında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement