Gillette ve Youtube, Futbol Tutkunları için Güçlerini Birleştirdi - Son Dakika
Güncel

Gillette ve Youtube, Futbol Tutkunları için Güçlerini Birleştirdi

Gillette ve Youtube, Futbol Tutkunları için Güçlerini Birleştirdi

Gillette ve Youtube, Futbol Tutkunlarına En İyisini Sunmak için Güçlerini Birleştirdi

18.09.2012 15:38

Gillette ve Youtube, gerçekleştirdikleri işbirliği ile yeni Gillette Futbol Kulübü kanalını hayata geçirdi. Gillette Futbol Kulübü, dünyanın seçkin liglerinden 50'den fazla futbol kulübünün maç özetlerini, golleri, futbolcular ve takımlar ile ilgili son haberleri, istatistikleri HD kalitesinde futbolseverlerle buluşturacak.

I AM PLAYR gibi dünya çapında 5 milyondan fazla oyuncuya sahip eğlenceli içerikleri de kullanıcılarına sunacak Gillette Futbol Kulübü aynı zamanda, Gillette'in futbol ile gençlere fırsat eşitliği sağlamaya yönelik sürdürdüğü sosyal sorumluluk projesi "streetfootballworld"e de katkı sağlayacak.

Dünyanın lider erkek bakım markası Gillette, futbola verdiği desteği dünya çapında gerçekleştirdiği yepyeni bir işbirliği ile sürdürüyor. Bu kapsamda Gillette, Google'ın sahibi olduğu dünyanın en popüler çevrim içi video platformu YouTube ile büyük bir işbirliğini hayata geçirdi. Gerçekleşen işbirliği kapsamında kurulan Gillette Futbol Kulübü (youtube.com/gillettefootballclub), dünyanın dört bir ucundaki futbolseverlere, futbol ile ilgili zengin bir içerik sunacak.

İspanya'nın La Liga ve İtalya'nın Serie A gibi dünyanın seçkin futbol liglerinden 50'den fazla futbol kulübünün maç özetlerini, golleri, futbolcular ve takımlar ile ilgili son haberleri bir araya getiren Gillette Futbol Kulübü, aynı zamanda TalkSport ve ESPN gibi spor kanallarının sağladığı özel içerikleri de HD kalitesinde futbolseverlerle buluşturuyor.

Gillette Futbol Kulübü kullanıcıları, oturum açtıklarında favori liglerini ve kulüplerini seçebiliyor ve takımların maç özetlerine, istatistiklere, atılan gollere ve haberlere ücretsiz olarak erişebiliyor. Kanalda aynı zamanda Big Balls Prodüksiyon'un hazırladığı eğlence programları ve eğlendirici oyunlar da yer alıyor.

Youtube üzerindeki Gillette Futbol Kulübü kanalının futbolseverlere online dünya üzerinden yepyeni bir açılım sunduğunu belirten P&G E-Business'tan Sorumlu Başkan Yardımcısı Alex Tosolini; "Youtube işbirliği ile hayata geçirdiğimiz Gillette Futbol Kulübü, dünyanın en seçkin futbol liglerini ve futbola dair zengin içeriği tek çatı altında topluyor. Gillette, uzun yıllardır erkekleri ve spor tutkusunu bir araya getiriyor. Yeni Gillette Futbol Kulübü de bu tutkuyu ve beraberliği yepyeni bir boyuta taşıyarak, taraftarlar için en iyisini ortaya koyuyor" dedi.

Google Kuzey ve Orta Avrupa Satış ve Operasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Matt Brittin de gerçekleştirilen işbirliği konusunda; "YouTube tüm dünyada internet üzerinden muhteşem kalitede içerikler sunuyor. Son olarak, Gillette ile futbol tutkunları için yeni ve muhteşem bir YouTube deneyimi oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz güç birliğinden çok mutluyuz" dedi.

Gerçekleştirilen basın toplantısında bir konuşma yapan Big Balls Films CEO'su Tom Thirlwall da yeni Gillette Futbol Kulübü kanalı hakkındaki görüşlerini şöyle ifade etti: "Big Balls Films olarak, dünyanın en önemli iki markası arasındaki bu çığır açan ve benzersiz girişimin içerik ortağı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Futbol tutkunları için yepyeni formatlar geliştirdik. Futbol konusunda bir referans kaynağı olacağına inandığımız Gillette Futbol Kulübü'nün başarısının bir parçası olmak için sabırsızlanıyoruz."

Platformun oyun özelliğinin geliştiricisi We R Interactive'in Global Reklam Yönetmeni Paul Whitehead de yaptığı konuşmada; "Gillette Futbol Kulübü kullanıcıları, dünya çapında 5 milyondan fazla oyuncuya sahip I AM PLAYR ile eşsiz bir oyun deneyimi yaşayacak" dedi.

Gillette Futbol Kulübü kullanıcıları aynı zamanda Squawka tarafından geliştirilen benzersiz bir oyuncu performans endeksinden de yararlanabilecek. Bu endeks 2,5 milyondan fazla top hareketini analiz ederek, taraftarlara Avrupa'nın en iyi oyuncuları ve takımlarının çok yönlü istatistiklerini sunuyor. Bu interaktif istatistikler, taraftarlara oyuncular ve takımlar için farklı bir bakış sağlayarak, uzmanlaşma imkanı sunuyor.

Gillette Futbol Kulübü, Gillette'in futbol ile gençlere fırsat eşitliği sağlamaya yönelik sürdürdüğü sosyal sorumluluk projesi "streetfootballworld"e katkı sağlayacak. *Gillette, Gillette Futbol Kulübü'ne yapılan her kayıt için streetfootballworld'e 1 dolar bağışlayarak kullanıcılara futbolun gücüyle dünyadaki genç insanların hayatlarını iyileştirmeye yardım etme imkanı sunacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gillette ve Youtube, Futbol Tutkunları için Güçlerini Birleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement