Giresun Belediye Başkanı Köse, Kentteki Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Giresun Belediye Başkanı Köse, Kentteki Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

11.01.2026 11:01  Güncelleme: 12:56

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Köse, yerel basının önemine vurgu yaparak gazetecilerin özverili çalışmalarını takdir etti.

(GİRESUN) - Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Giresun Belediyesi'ne ait Kale Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekli programda gazetecilerle buluşan Köse, tüm basın çalışanlarının gününü kutladı. Programa Kazakistan Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı Başkanı Naziya Bissenova da katıldı.

Programda Köse, basının demokratik toplumlar için vazgeçilmez bir unsur olduğunu vurgulayarak, doğru ve tarafsız haberciliğin kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük rol oynadığını belirtti. Yerel basının kentlerin gelişimine önemli katkılar sunduğunu dile getiren Köse, Giresun'da görev yapan basın mensuplarının özverili çalışmalarını takdir ettiğini söyledi.

Basının toplumun doğru bilgilendirilmesinde önemli bir görev üstlendiğinin altını çizen Köse, gazetecilerin zor şartlar altında fedakarca çalıştığını dile getirerek, Giresun basınına emekleri dolayısıyla teşekkür etti. Buluşmada gazetecilerle sohbet eden Köse, belediye olarak her zaman basın mensuplarının yanında olduklarını söyledi.

Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram da Gazeteciler Derneği adına Köse'ye teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Giresun Belediye Başkanı Köse, Kentteki Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement