Giresun'da TIR ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı - Son Dakika
Güncel

Giresun'da TIR ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Giresun\'da TIR ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Giresun'un Bulancak ilçesinde akrabalarının cenazesine katılmak için yola çıkan otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin akrabalarının cenazesine katılmak için yola çıktıkları öğrenildi. Soruşturma devam ediyor.

27.04.2023 23:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GİRESUN'un Bulancak ilçesine akrabalarının cenazesine gelenlerin içerisinde bulunduğu otomobil ile TIR'ın çarpıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Bulancak Karadeniz Sahil Yolu'nun Fatoğlu mevkisinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 34 FJY 737 plakalı otomobil, yan yoldan ana yola giriş yapan ve Giresun istikametine gitmekte olan Nikolos G. yönetimindeki Gürcistan plakalı TIR'la çarpıştı. Otomobilde bulunan Atilla Bektaş ve Hayri Çıplakçöke kaza yerinde hayatını kaybederken, Melek Bektaş, Cemile Çıplakçöke ve Firdevs Akbulut ise yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık ekiplerince kaldırıldıkları Bulancak Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Otomobildekilerin, yakalandığı hastalık nedeniyle hayatını kaybeden akrabaları Bulancak Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Aydın Akbulut'un cenazesine katılmak için Erzurum'dan yola çıktıkları öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Giresun'da TIR ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement