Giresun Valisi Duroğlu ve Bulancak'ta Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Giresun Valisi Duroğlu ve Bulancak'ta Bayramlaştı

Giresun Valisi Duroğlu ve Bulancak\'ta Bayramlaştı

Giresun Valisi Enver Ünlü, Duroğlu ve Bulancak'ta vatandaşlarla bayramlaştı. Duroğlu Merkez Camisi'nde yapılan bayramlaşmaya AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin ve İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı da katıldı. Bulancak ilçesinde ise Sarayburnu Camisi'nde yapılan bayram namazının ardından Belediye Başkanı Recep Yakar ve Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk vatandaşlarla bayramlaştı. Espiye'de ise Merkez Camisi'nde kılınan bayram namazının ardından Kaymakam Taner Tengir ve Belediye Başkanı Mustafa Karadere vatandaşların bayramını tebrik etti.

28.06.2023 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Valisi Enver Ünlü, sağanak ve su baskınlarından etkilenen Duroğlu beldesinde bayram namazı çıkışında vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı.

Duroğlu Merkez Camisi avlusundaki bayramlaşmaya AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin ve İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı katıldı.

Vali Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, devletin kudretli imkanlarıyla kısa sürede afetin izlerini büyük ölçüde sildikleri Duroğlu beldesinde hemşehrileriyle bayramlaştığını ifade etti.

Bulancak ilçesinde de Sarayburnu Camisi'nde bayram namazı sonrası Belediye Başkanı Recep Yakar ile Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk vatandaşlarla bayramlaştı.

Espiye'de ise Merkez camisinde kılınan bayram namazının ardından Kaymakam Taner Tengir ve Belediye Başkanı Mustafa Karadere vatandaşların bayramını tebrik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Giresun Valisi Duroğlu ve Bulancak'ta Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement