Göç Edemeyen Yavru Leyleğe Köylüler Sahip Çıktı - Son Dakika
Güncel

Göç Edemeyen Yavru Leyleğe Köylüler Sahip Çıktı

Göç Edemeyen Yavru Leyleğe Köylüler Sahip Çıktı

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Karakadılar köyünden göç edemeyen yavru leyleğe vatandaşlar sahip çıktı.

21.08.2016 10:10

Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Karakadılar köyünden göç edemeyen yavru leyleğe vatandaşlar sahip çıktı.

Karakadılar köyündeki yuvalarına bahar ayında gelen leyleklerin bir yavrusu geride kaldı. Göç edemeyince tek kalan yavru leylek aç kalıp yuvadan düştü. Yavru leyleğe köylüler sahip çıktı.

Balıkla beslediği yavru leyleğe 'Şakir' ismini veren 63 yaşındaki Ramazan Öztürk, "Yavru leyleğe ben bakıyorum. Günde bir kilo balık yiyor. Adını Şakir koydum. Köyümüzden uçup gitmezse buraların maskotu olacak" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Göç Edemeyen Yavru Leyleğe Köylüler Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement