ÇANAKKALE Gökçeada ve Bozcaada'ya feribot seferleri yapılamıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

ÇANAKKALE Gökçeada ve Bozcaada'ya feribot seferleri yapılamıyor

31.03.2021 10:37  Güncelleme: 12:51

Gökçeada ve Bozcaada'ya feribot seferleri yapılamıyorÇANAKKALE'de Kuzey Ege Denizi'nde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle, Gökçeada ve Bozcaada'ya feribot seferleri yapılamıyor.

Gökçeada ve Bozcaada'ya feribot seferleri yapılamıyor

ÇANAKKALE'de Kuzey Ege Denizi'nde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle, Gökçeada ve Bozcaada'ya feribot seferleri yapılamıyor.

Kuzey Ege Denizi'nde saatteki hızı 75 kilometreyi bulan poyraz fırtınası nedeniyle Çanakkale'de deniz ulaşımında aksamalar yaşanıyor. Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, olumsuz hava şartları nedeniyle, Gökçeada-Kabatepe ve Bozcaada- Geyikli hatlarında bugünkü feribot seferlerinin tümümün iptal edildiğini duyurdu.

Çanakkale Boğaz hattında ise, Çanakkale- Eceabat, Çanakkale- Kilitbahir ve Lapseki- Gelibolu arasındaki feribot seferleri şuan için aksamadan devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ÇANAKKALE Gökçeada ve Bozcaada'ya feribot seferleri yapılamıyor - Son Dakika


Advertisement