Gölbaşı'nın 9. Kültür Merkezi de Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı'nın 9. Kültür Merkezi de Açılıyor

Gölbaşı\'nın 9. Kültür Merkezi de Açılıyor

Gölbaşı Belediyesinin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında Hacımuratlı Mahallesine yaptırılan 9. kültür merkezi hizmete açılıyor.

24.01.2014 08:06  Güncelleme: 08:36

Gölbaşı Belediyesi'nin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında Hacımuratlı Mahallesine yaptırdığı 9. kültür merkezi de hizmete açılıyor. Kültür merkezi, 25 Ocak 2014 Cumartesi günü Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı tarafından saat 12.30'da törenle hizmete açılacak.

HEDEFA ADIM ADIM

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, her mahalleyi kültür merkezine kavuşturma hedefinde adım adım sona geldiklerini bildirdi. Başkan Odabaşı, şunları söyledi:

"Yeni kültür merkezlerinin temelini atarken tamamlananların hizmete açılışını gerçekleştiriyoruz. Sıra Hacımuratlı Kültür Merkezi'nin açılışına geldi. İnşallah hep beraber kültür merkezinin açılışını yapacağız ve daha sonra birlikte yemek yiyeceğiz. Kültür merkezimiz, Hacımuratlı hemşehrilerimize ve Gölbaşı'mıza hayırlı olsun."

Tek katlı olarak yapılan Hacımuratlı Kültür Merkezinin 275 metrekarelik kullanım alanı içerisinde 18 m2'lik muhtar odası, 25 m2'lik mutfak, 10 m2'lik gelin odası, toplamda 14 m2'lik wc'ler, 40 m2'lik taş avlu ve 150 m2'lik çok amaçlı salon bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı'nın 9. Kültür Merkezi de Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement