Gölbaşı Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), öksüz ve yetimler için tekstil ürünleri üretiyor.
TOGEM ve İŞKUR işbirliği ile açılan ev tekstili kursunda çalışan kursiyerler, ihtiyaç sahibi öksüz ve yetimlerin kıyafetlerini dikerek onlara hediye ediyor.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kursiyerler tarafından üretilen ve hayırsever işadamları tarafından bağışlanan kıyafetler, hem öksüz ve yetimlere hem de ihtiyaç sahibi insanlara, TOGEM aracılığıyla dağıtıldığını belirtti.
TOGEM Başkanı Birgül Kütük Özdemir ise merkezde hem öksüz ve yetimlere kıyafet konusunda yardımcı olduklarını, hem de ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim yardımı yaptıklarını ifade etti.
Kursiyerlerden Zülal Bayan da kurs sayesinde iş öğrendiklerini belirterek, ürünlerin yardım amaçlı ihtiyaç sahiplerine verildiğini, elde kalan diğer malzemelerin de ihtiyacı olan ailelere dağıtıldığını söyledi.
Kursiyer Zehra Küçükler de burada dikilen tekstil ürünlerinin öksüz ve yetimlere verildiğini kaydetti.
Son Dakika › Güncel › Gölbaşı Togem Öksüz ve Yetimler İçin Çalışıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?