Gölcük'te Teröre Lanet - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gölcük'te Teröre Lanet

Gölcük\'te Teröre Lanet
21.06.2010 15:35  Güncelleme: 16:29

Askeri Tersane İşçileri Öğlen Yemeğine Girmeyip Teröre Lanet Mitingi Düzenledi.

PKK töreristlerinin art arda gerçekleştirdiği kan terör saldırılarına karşı tüm yurtta büyük tepki yağarken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Gölcük'teki Askeri Tersane'de çalışan 4 bin işçi de bugün öğlen yemeğine girmeyip teröre lanet mitingi gerçekleştirdi. "Türk Milleti ayaktadır, haklı bir infial ve öfke içindedir" denilerek dev bir bayrak altında gerçekleştirilen yürüyüş sırasında terörislere lanet yağdırıldı.

Tersane işçilerinin üye olduğu Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi'nin sorumluluğunda gerçcekleştirilen teröre lanet mitingi için yaklaşık 4 bin tersane işçisi öğlen yemeğine girmeyip 12.00'de yemek paydosu verildiğinde Tersane'den dışarı çıktı. İlçe merkezindeki Atatürk Meydanı'na doğru dev bir bayrakla yürüyüşe geçen işçilere ilçe sakinleri de destek verdi.

Burada konuşma yapan Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Haldun Kurubacak, gözlerini kan bürümüş PKK teröristlerinin kanlı saldırısı sonucu askerlerimizin şehit edilmesinin Türk milleti'nin yüreğini dağladığını ve derin bir yasa boğduğu vurgulayarak, "Türk Milleti ayaktadır, haklı bir infial ve öfke içindedir" diyerek şöyle devam etti: "Bugün terörle mücadeleyi yürüten kurumlurın arasındaki koordinasyon eksikliği net bir şekilde ortaya çıkmış, siyasi iktidarın basiretsiz politikaları terörle mücadele sürecine darbe vurmuştur. Vatanımızın, birliğimizin en büyük temeli olan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. yapılun son terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve Türk milletine sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimizi acil şifalar diliyoruz."

Tersane işçileri mitingin ardından yeniden terörü lanetleyen sloganlar atarak işyerlerine gittiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gölcük'te Teröre Lanet - Son Dakika


Advertisement