Gölcük'ün Yetenekleri Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Güncel

Gölcük'ün Yetenekleri Ödüllerini Aldı

Gölcük\'ün Yetenekleri Ödüllerini Aldı

Gölcük Belediyesi, Gölcük Vizyon 2023 ve Gölcük'te Öğrenci Olmak projesi kapsamında düzenlenen, Canlı Resim, Kısa Film ve Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

31.05.2016 11:43  Güncelleme: 11:46

Kocaeli Üniversitesi, Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği "Yetenekler Buluşuyor" programına katılım yüksek oldu. Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Bekir Çakır, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sema Göktaş, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölüm Başkanı Mehmet Ertuğrul Tuna, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Naim Yüksel, Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, resim yarışması jüri üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

'BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLER ORTAYA ÇIKTI'

Gerçekleşen ödül takdimi programında konuşan Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, "Gerçekten müthiş bir etkinlik oldu. Bu sanat anlayışının gelişmesine ve geleceğin teminatı olan gençlerimizin bu alandaki çalışmalarını arttırmaya ışık tutacaktır. Böyle sanatsal etkinliklerin paylaşılması ve zenginleştirilmesi gerekiyor. İşin erbapları tarafından ele alınan bu yarışmada öğrencilerimiz birbirinden güzel eserler ortaya çıkardı. Bu projenin bir ortağı olmaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

'KATILIM ÇOK YÜKSEK OLDU'

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölüm Başkanı Mehmet Ertuğrul Tuna, öğrencilerin birbirinden güzel eserler ortaya koyduğunu ifade ederken, "Yapılan projeye çok yüksek sayıda katılım oldu. Hepsi birbirinden güzel eserler ortaya çıkarırken, bizde bu sayede öğrencilerimizin yeteneğini görmüş olduk. Bu yeteneklerin ortaya çıkması için, bu tür sanatsal etkinlikler çoğaltılmalı. Öğrenci kendi yeteneği keşfedebilmeli ve bunu sunabilmeli" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölcük'ün Yetenekleri Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement