Gold Çalışanları, Kızılay'a Kan Bağışladı - Son Dakika
Güncel

Gold Çalışanları, Kızılay'a Kan Bağışladı

Gold Çalışanları, Kızılay\'a Kan Bağışladı

Gold Teknoloji Marketleri Genel Müdürlüğü'ndeki çalışanlar Kızılay'a kan bağışında bulundu.

22.01.2013 12:44

"Gold Çalışanları Hayat Kurtarıyor" adıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Gold Teknoloji Marketleri Genel Müdürlüğü'ndeki çalışanlar Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Hesaplı teknolojinin adresi Gold Teknoloji Marketleri merkez ofisinde, 600 çalışanın büyük bir ilgi gösterdiği kampanya çerçevesinde 19 Ocak Cumartesi günü Türk Kızılayı Kartal Kan Bağış Merkezi mobil ekibine kan bağışında bulunuldu. Personelin yoğun ilgisinden Kızılay ekiplerinin de memnun kaldığı aktivitede yapılan ön testlerle bağışta bulunması uygun görülen onlarca çalışan bağışta bulundu. Kan naklinin tedavide çok önemli bir yere sahip olduğunun bilinciyle hareket eden Gold çalışanları, bu organizasyonla kan bağışının sürekliliğini destekledi.

Kan ihtiyacı olan binlerce hasta olduğunu hatırlatan Gold Pazarlama Müdürü Kılınç Orhan Erdemir konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Günümüzde hala birçok insan, hastalık veya kazalar sonucunda kan bulmakta sıkıntılar yaşamaktadır. Oysa kan sadece acil durumlarda değil sürekli bir ihtiyaç. Bu sebeple hem çalışanlarımızı bilinçlendirmek hem de Kızılay'ın sürekli kan ihtiyacını karşılayabilmek için genel müdürlüğümüzde bu aktiviteyi düzenledik. Türkiye'de her yıl 2 milyona yakın kana ihtiyaç duyulmaktadır. Gold Grup olarak Kızılay'la işbirliği yaptık ve grup şirketlerimiz olan Gold, Hızlıal.com, SanalPazar.com, Metro Elektronik şirketlerimizin çalışanlarıyla birlikte bu önemli ihtiyacın karşılanmasına destek olduk. Bundan sonra hem kan bağışını düzenli olarak devam ettireceğiz hem de topluma değer kazandırmaya yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gold Çalışanları, Kızılay'a Kan Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement