Gölhisar Sosyal Güvenlik Merkezi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Gölhisar Sosyal Güvenlik Merkezi Açıldı

Gölhisar Sosyal Güvenlik Merkezi Açıldı

04 Ocak Çarşamba günü Sosyal Güvenlik Kurumu Burdur İl Müdürlüğü İlçemiz Gölhisar'a şubesini açtı.

04.01.2012 13:48

Sosyal Güvenlik Kurumu Gölhisar Şubesini Belediye Başkanı Veli Cantilav, Ak parti İlçe Başkanı Mustafa Şimşek, İl Genel meclis Üyesi İhsan Gülpınar, Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Hasyıldırım, Belediye Meclis Üyesi Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Kavçakar ve Ak parti Yönetim Kurulu Üyesi İş adamı Mehmet Erkal ziyarette ettiler.

SGK Burdur İl Müdürü Selim Yurtseven Gölhisar'daki şubesinin açılışı için geldiğini ve bu anlamlı ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek SGK Gölhisar şubesinin açılmasında emeği gecen herkese teşekkür etti.

Belediye Başkanı Veli Cantilav Böyle bir hizmetin ilçemiz için çok güzel olduğunu ve vatandaşlarımızın artık sigorta işlemleri için Burdur'a gitmeyeceklerini söyledi.

Başkan Cantilav bu şubenin Gölhisar'a Kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Burdur Ak parti Millet Vekili Bayram Özçelik'e, Ak parti Gölhisar İlçe Başkanı Mustafa Şimşek'e, Ak Parti Eski Gölhisar İlçe Başkanı Osman Okay'a, İl genel Meclis Üyesi İhsan Gülpınar 'a ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Kavçakar'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölhisar Sosyal Güvenlik Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement