"Gönül Köprüsü" Projesinde Polis Asker Dayanışması - Son Dakika
Güncel

"Gönül Köprüsü" Projesinde Polis Asker Dayanışması

"Gönül Köprüsü" Projesinde Polis Asker Dayanışması

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Şırnak'ın Uludere ilçesi Uzungeçit Sınır Karakolu'nda görev yapan askerlerin talebi üzerine topladıkları kitapları...

20.11.2013 10:17

Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği çalışanları, Şırnak'ın Uludere ilçesi Uzungeçit Sınır Karakolu'nda görev yapan askerlerin talebi üüzerine, "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında topladıkları kitapları, Uzungeçit Çok Programlı Lisesi öğrencilerine gönderdi.

TDP Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Zafer Bilgili, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uzungeçit Sınır Karakolu'ndaki askeri personelin kendileri ile irtibata geçerek, bölgelerinde çok programlı lisede okuyan öğrencilere destek istediklerini söyledi.

Bilgili, askeri yetkililerin öğrencilere kırtasiye ve kıyafet desteğinde bulunduğunu anlattıklarını, kendilerinin de üniversite hazırlık kitabı gönderdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Uzungeçit Sınır Karakolu'nda görevli asker arkadaşlarımız projemizi öğrenmiş. Bizden 150 öğrencisi bulunan Uzunugeçit Çok Programlı Lisesi'na kitap desteği istediler. Biz de konuyu İlçe Emniyet Müdürüne aktardık. Gerekli görüşmelerin ardından yoğun şekilde sürdürdüğümüz çalışmayla bazı kurum ve esnaflarımızın desteğiyle üniversiteye hazırlık kitabı topladık ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize gönderdik. Umut ederiz ki yaptığımız çalışma faydalı olur. Öğrencilerimiz sınavlarda başarılı olup, geleceğimizi aydınlatmaya devam eder. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Yardım çalışmalarımız devam edecek."

İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan ise TDP Büro Amirliği'nin çeşitli kurum ve kuruluşlarca işbirliği sayesinde daha etkili yardım toplandığını ifade etti. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Gönül Köprüsü' Projesinde Polis Asker Dayanışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement