Goody Sevimli Hayvanların Dertlerine Tercüman Oluyor - Son Dakika
Güncel

Goody Sevimli Hayvanların Dertlerine Tercüman Oluyor

Goody Sevimli Hayvanların Dertlerine Tercüman Oluyor

Goody, sevimli dostlarımızın sağlıklı beslenmesi için, "Ev Yemeği Değil!

18.05.2013 11:53

EVCİL DOSTLAR İÇİN BU DEFA 18 MAYIS'TA CADDEBOSTAN SAHİLDEYİZ…

Evcil hayvanlar için hayati risk taşıyan ev yemeği artıkları ile yaşam kalitesi gittikçe düşen evcil hayvanların seslerine kulak veren Goody, sevimli dostlarımızın sağlıklı beslenmesi için, "Ev Yemeği Değil! Goody Mama" diyor. Bu amaçla 11 Mayıs Cumartesi günü Bağdat Caddesi'nde etkinlik düzenleyen Goody, bu bilincin yaygınlaşması için kurduğu stantla gün boyunca hem katılımcıları bilgilendirdi hem de çeşitli hediyeler dağıttı. Ev yemeğine hayır diyen Goody, 18 Mayıs tarihinde Caddebostan Sahil'de yeniden hayvanseverlerle buluşacak.

Evinizi paylaştığınız sevimli dostlarınızın sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Peki, hiçbir derdini anlatamayan evcil hayvanların yediği yemekler konusunda yaşadığı sıkıntılarını biliyor musunuz?

Türkiye'de evcil hayvanların daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmesi için çalışan Goody'nin Türkiye'nin 81 ilini temsilen 34 ilde 6 bin 220 aile ile yaptırdığı bir araştırmaya göre ne yazık ki ülkemizdeki köpeklerin yüzde 89'u, kedilerin ise yüzde 77'si ev yemeği ve artıkları ile besleniyor. Hayvanların metabolizması için hiç uygun olmayan ev yemeği artıkları, başta alerjik reaksiyonlar, kaşıntı, egzama, döküntüler, mide ve bağırsak sistemi bozuklukları, şeker hastalığı, kalp, pankreas hastalıkları, hiperglisemi, hipokalsemi ve karaciğer rahatsızlıkları gibi pek çok hastalığa davetiye çıkartıyor.

Sağlıkları açısından büyük bir risk barındıran ev yemeği ve artıkları ile yaşam kalitesi gittikçe düşen evcil hayvanların seslerine kulak veren Goody, sevimli dostlarımızın sağlıklı beslenmesine yönelik büyük bir hareket başlatıyor. Goody, Türkiye'deki evcil hayvanların hatalı besleme alışkanlığının önlenmesi ve sağlık sorunlarının önüne geçilmesi konusunda sevimli dostlarımızın istek ve ihtiyaçlarına tercüman olarak, "Ev Yemeği Değil! Goody Mama" diyor.

Evcil hayvanlar için bir araya gelmeye devam ediyoruz…

Bu amaçla 11 Mayıs'ta hayvanseverlerle bir araya gelen Goody, evcil hayvanların sağlıklı beslenmesi için "Ev Yemeği Değil! Goody Mama" dedi. Gün boyunca Bağdat Caddesi'nde yanlış gıdalar nedeniyle hayvanların yaşadığı sorunlara dikkat çekmek için etkinlik düzenleyen Goody, kurduğu standda katılımcılara evcil hayvanların sağlıklı beslenmesi konusunda sorular sorarak, onları hem ödüllendirdi hem de bilgilendirdi.

Özellikle çocukların ilgiyle takip ettiği Goody etkinliği, 18 Mayıs tarihinde Caddebostan Sahil'de tekrar hayvanseverlerle buluşacak. Etkinliğin bu ayağında beslenme konusunda sorulacak sorulara doğru yanıt verecek evcil hayvan sahiplerine 2,5 kiloluk Goody mama hediye edecek marka, sevimli dostlarımıza ise sağlıklı beslenme madalyonları verecek.

Hayatlarını tehlikeye atmayın…

Goody'nin araştırmasına göre ülkemizde yüzde 6 civarında olan evcil hayvan sahiplerinin büyük bir kısmı sevimli dostlarını yanlış besleyerek onların hayatlarını bilmeden tehlikeye atıyor. Hayvanların damak tadına uygun olarak hazırlanan özel formülü ile evde hazırlayacağınız her türlü besine oranla daha sağlıklı ve lezzetli olan Goody kuru ve yaş hazır mamalar ise içeriğinde bulunan yağ, mineral, protein ve vitamin oranlarıyla ev yemeklerinin aksine sevimli dostunuzun sağlığını korumasına yardımcı oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Goody Sevimli Hayvanların Dertlerine Tercüman Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement