Görme ve hafif düzeyde zihinsel engelli bir kişinin itfaiye aracına binme hayali gerçek oldu - Son Dakika
Güncel

Görme ve hafif düzeyde zihinsel engelli bir kişinin itfaiye aracına binme hayali gerçek oldu

Görme ve hafif düzeyde zihinsel engelli bir kişinin itfaiye aracına binme hayali gerçek oldu

Edirne'de yaşayan Serbülent Kırat, eğitim aldığı merkezin öğretmenleri sayesinde itfaiye aracına binme hayalini gerçekleştirdi. AFAD ekipleri tarafından İtfaiye Müdürlüğüne götürülen Kırat, araçla dolaştı, su sıktı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Kırat, mutluluğunu eğitim gördüğü arkadaşlarıyla da paylaştı.

11.12.2023 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de, görme ve hafif düzeyde zihinsel engelli 47 yaşındaki Serbülent Kırat'ın "itfaiye aracına binme" hayali, AFAD aracılığıyla gerçeğe dönüştü.

Kırat, eğitim aldığı Özel Yürekler Halk Eğitim Merkezindeki öğretmenlerine çocukluktan beri en büyük hayalinin itfaiye aracına binmek olduğunu anlattı.

Öğretmenler, bunun üzerine AFAD Edirne İl Müdürlüğüyle iletişime geçti.

AFAD ekipleri de Kırat'ı, eğitim aldığı merkezden İtfaiye Müdürlüğüne ziyarete götürdü.

Burada çocukluk hayalini gerçekleştiren Kırat, itfaiye aracına bindi, bir süre araçla dolaştırıldı, itfaiye hortumundan su sıktı ve itfaiyecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

AFAD ekiplerine teşekkür eden Kırat, çocukluk hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu merkeze dönüşünde eğitim gördüğü arkadaşlarıyla da paylaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Görme ve hafif düzeyde zihinsel engelli bir kişinin itfaiye aracına binme hayali gerçek oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement