"Göz Zevkinizi Geliştirdiğinizde Tarzınız da Gelişiyor" - Son Dakika
Güncel

"Göz Zevkinizi Geliştirdiğinizde Tarzınız da Gelişiyor"

"Göz Zevkinizi Geliştirdiğinizde Tarzınız da Gelişiyor"

Berrak Tüzünataç'ın Codentry koleksiyonundaki 2013 favorileri Trendyol.com'da.

16.01.2013 10:36  Güncelleme: 10:35

Deri ceket, koyu yeşil pantolon ve yarı transparan beyaz gömlek.

Natural ve elegan duruşu ile genç kadının markası Codentry, Türkiye'nin en güçlü moda e-ticaret sitesi Trendyol, bir araya gelerek daha çok moda severle 16 Ocak 2013 itibariyle buluşuyor.

Bu dev buluşmanın tanıtım fotoğraflarını Türkiye'nin en gözde moda fotoğrafçısı Emre Doğru çekerken, modelliğini ise güzel ve başarılı oyuncu Berrak Tüzünataç gerçekleştirdi.

Şehirli, dinamik, kendinden emin, şık, genç kadının markası Codentry iddialı girdiği sezon ürünleriyle şimdi trendyol.com'da… Tanıtımını Berrak Tüzünataç'ın gerçekleştirdiği çekimde, güzel oyuncu 2013 favori ürünlerini; vücuda oturan biker deri ceket, yakası troplu yılan desenli parlak siyah ceket, farklı kumaş dokularının bir arada kullanıldığı yarı transparan gömlek ve belinde pili detayı olan haki yeşili cigarette pantolon olarak belirledi ve şimdiden gardırobuna ekledi.

Güzel ve başarılı oyuncu Berrak Tüzünataç bu özel çekim için " Codentry genç ve hip bir marka, bunu trendleri takip ederek başarıyor. Benim Codentry'de 2013'üm, deri ceket, koyu yeşil pantolon ve yarı transparan beyaz gömlek; hem şık, hem günlük olabileceği için... Bence insanın kendi vücudunu tanıması ve kıyafetleri kendine yakıştırmayı bilmesi çok önemli... Bununla ilgili bir göz zevki geliştirdiğinizde tarzınızın da geliştiğini düşünüyorum " dedi.

Codentry Sonbahar-Kış koleksiyonu Evolution, Natural Meditation ve Optical Illusion olarak 3 farklı temadan oluşuyor.

İlk tema Evolution; Bu koleksiyonda bitki ve hayvanların ortak yaşamı, orman kabileleri ve vahşi hayvanlardan esinlenilen dokular ilham kaynağı… Doğal yeşil, bakır ve toprak renkleri ön planda.

İkinci tema Natural Meditation; Doğu Avrupa'nın geleneksel çizgileri ile codentry genç kadınına kendi stilini yaratma deneyimi sunuyor. Kış sezonunun olmazsa olmazlarından deri detayları koleksiyonda sıkça karşımıza çıkıyor. Folklorik desenler, nakış detaylar, dekoratif aplikeler ve zengin renk paleti, keçeleşmiş kumaşlar, kürk yakalar ve katmanlarla zenginleştirilmiş koleksiyon alışılmışın dışında siluetlerle birleşiyor.

Fütüristtik detaylarla süslenen diğer bir tema Optical Illusion ise; büyük ölçekli yoğun grafik görüntüler ve sıradışı kesimleri ile bambaşka bir codentry kadınını yansıtıyor. Kalın çizgili kumaşlar, renk blokları ve siyah/beyaz kontrastlar koleksiyonu tamamlayıcı birer unsur… Kutu piliseler, saten, jarse ve dantel detayları her zamankinden daha feminen ve daha seksi. Korse ve taytlar ise mükemmel kadın silüetini gözler önüne seriyor.

Casual ve party alternatiflerinin bir arada bulunduğu koleksiyon, hem gündüz hem de gecesi giyilebilecek stilleri birleştirerek kadınların kendilerini mutlu hissetmelerini sağlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Göz Zevkinizi Geliştirdiğinizde Tarzınız da Gelişiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement