Göztepe Ali'den Kulüp Bulmasını İstedi - Son Dakika
Güncel

Göztepe Ali'den Kulüp Bulmasını İstedi

Göztepe Ali\'den Kulüp Bulmasını İstedi

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ara transfer döneminin en hareketli kulübü olan Göztepe, Ali Akburç'u da gözden çıkardı.

11.01.2015 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ara transfer döneminin en hareketli kulübü olan Göztepe, Ali Akburç'u da gözden çıkardı. Sarı kırmızılılar, Antalya kampı dönüşü sonrasında teknik direktör Metin Diyadin'in raporuyla Ali'den kulüp bulmasını istedi. Balıkesirspor'dan transfer edilen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu ilk yarıda ligde yalnız 3 maçta forma giyebildi.

Kadrodan daha önce Cihan, Samed, Seçkin, Enes, Mustafa Tiryaki, Koray ve Ramazan'ı eleyen Göztepe 6 takviye yaptı. Halil'in yeni yıl izninde karıştığı bir olayda sakatlanmasıyla ilk etapta kulüp bulması istenen Furkan'ı affeden sarı kırmızılılar, stoper de arıyor. Defansa takviye yapılırsa sık sık sakatlık problemi yaşayan Metin Depe'yle yolların ayrılması gündeme gelecek.

GOLE KAPALI

Göztepe, yenilenen kadrosuyla Antalya kampında oynadığı 3 hazırlık maçını da kazanırken kalesinde gol görmedi. Sarı kırmızılılar, Bugsaşspor, Gebzespor ve Sao Carlos'u 1-0'lık skorlarla yendi. Göztepe ikinci yarı hazırlıklarına yarın saat 17.00'de Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde yeniden başlayacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe Ali'den Kulüp Bulmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement