Göztepe, Bodrum FK maçının ardından kupasını aldı - Son Dakika
Güncel

Göztepe, Bodrum FK maçının ardından kupasını aldı

Trendyol 1. Lig'in bitimine iki hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Göztepe, Bodrum FK maçının ardından kupasını aldı. Göztepeli futbolcular, takım kaptanları tarafından kaldırılan kupa ile tribünleri dolaştı.

11.05.2024 21:49

ÖZGÜR ŞENGÜL

(İZMİR) - Trendyol 1. Lig'in bitimine iki hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Göztepe, Bodrum FK maçının ardından kupasını aldı.

Trendyol 1.Lig'in de sezon bitimine iki hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Göztepe, 34. Hafta mücadelesinde  Bodrum FK ile karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadyumu'ndaki maçı 1-1'lik skorla tamamlayan sarı kırmızlı ekip karşılaşma sonrası kupasına kavuştu. Maçın ardından Göztepeli yöneticiler, futbolcular ve teknik ekip müzik ve ışık gösterileri eşliğinde sahaya kurulan dev platforma davet edildi. Kupayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi takım kaptanlarına takdim etti. Kupanın havaya kaldırılması sonrası Göztepeli futbolcular, takım kaptanları Atınç Nukan, İsmail Köybaşı ve Yalçın Kayan tarafından kaldırılan kupa ile tribünleri dolaştı.

Göztepe, Bodrum FK maçının ardından kupasını aldı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Göztepe, Bodrum FK maçının ardından kupasını aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement