Göztepe Transferde Zirveyi Yine Bırakmadı - Son Dakika
Güncel

Göztepe Transferde Zirveyi Yine Bırakmadı

Ara transferde kadrosuna Orduspor'dan Emre, Erkan, Serdar ile Ümit, Ankaragücü'nden Mehmet Erdem ve Osmanlıspor'dan Emrah'ı katan Göztepe, 2'nci Lig'in en pahalı takımı unvanını korudu.

10.01.2015 13:01

Ara transferde kadrosuna Orduspor'dan Emre, Erkan, Serdar ile Ümit, Ankaragücü'nden Mehmet Erdem ve Osmanlıspor'dan Emrah'ı katan Göztepe, 2'nci Lig'in en pahalı takımı unvanını korudu. Ünlü Alman internet sitesi verilerine göre sezon başında da zirvede olan sarı kırmızılılar 4 milyon 93 bin euro yeni maliyetiyle 36 takımı geride bıraktı. Göztepe, PTT 1'inci Lig'de de Albimo Alanyaspor, Giresunspor, Altınordu ve Orduspor'u kadro değeriyle solladı.

Sarı kırmızılılarda teknik direktör Metin Diyadin, oyuncularının Antalya kampında müthiş bir özveri ile çalıştıklarını söyledi. İkinci yarının başlamasına az bir süre kaldığına değinen Diyadin, "Eksik gördüğümüz mevkilere kaliteli futbolcuları dahil ettik. Kadroya 1 ya da 2 transfer daha yapabiliriz. Ancak mevcut durumda da sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. Tecrübeli çalıştırıcı Antalya dönüşü kadrodan bazı isimlerin de gidebileceğini bildirdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe Transferde Zirveyi Yine Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement