Grammy Ödüllü Joss Stone, Matraş Sponsorluğunda İstanbul’da - Son Dakika
Güncel

Grammy Ödüllü Joss Stone, Matraş Sponsorluğunda İstanbul’da

Grammy Ödüllü Joss Stone, Matraş Sponsorluğunda İstanbul’da

Matraş, İstanbul Caz Festivali'ndeki Gösteri Sponsorluğu'na 11 yıldır devam ediyor

13.07.2011 16:36

Grammy ödüllü soul şarkıcısı ve söz yazarı Joss Stone, 28 Temmuz Perşembe akşamı Matraş sponsorluğunda İstanbul'da. Ülkemize 18. İstanbul Caz Festivali kapsamında gelen sanatçı, yeni albümünün ilk konserini İstanbul dinleyicisine verecek. Matraş'ın Facebook sayfasında düzenlediği yarışmayı kazanan bir müziksever ise Joss Stone ile tanışma şansı yakalayacak.

Deride kalite ve ustalığın imzası olan Matraş, müziğin ustalarına bu yıl da sponsor olmaya devam ediyor. İKSV'nin düzenlediği İstanbul Caz Festivali'nin gösteri sponsorları arasında 11'inci kez yer alan ve geçtiğimiz yıl Seal konserinin gösteri sponsorluğunu üstlenen Matraş, bu yıl da müzikseverlerin Grammy ödüllü soul şarkıcısı ve şarkı yazarı Joss Stone ile buluşmasına destek veriyor. 18. İstanbul Caz Festivali kapsamında 28 Temmuz 2011 Perşembe akşamı santralistanbul'da konser verecek olan sanatçı için bu konser ayrı bir anlam da taşıyor. Zira Joss Stone 26 Temmuz'da çıkacak olan yeni albümünün ilk konserini İstanbul dinleyicisi için verecek. Matraş, İstanbul Caz Festivali kapsamında daha önce de Seal, Buena Vista Social Club, Marcus Miller gibi isimleri de Türkiye'ye getirmişti.

Müziğin efsaneleriyle aynı sahneyi paylaştı

İngiltere'den çıkmış en güçlü seslerden biri, Grammy ödüllü soul şarkıcısı ve şarkı yazarı Joss Stone, 2003 yılında The Soul Sessions albümünü yayımladığında yalnızca 17 yaşındaydı. O zamandan bu yana, çıkardığı dört albümle 11 milyon kopyayı aşan bir satış başarısı yakalayan Stone, "You Had Me" ve "Fell in Love With a Boy" gibi şarkılarıyla son yılların en iyi çıkış yapan şarkıcıları arasında sayılıyor. Stone'un aynı sahneyi paylaştığı sanatçılar arasında James Brown, Donna Summer, Tom Jones, Solomon Burke, Jeff Beck, Robbie Williams, Melissa Etheridge, Rod Stewart, Erykah Badu, John Mayer ve Blondie gibi büyük isimler bulunuyor. Sanatçı "geleceğin Aretha Franklin'i" olarak da anılıyor. Stone'un, tutkulu vokali ve doğal sahne performansıyla İstanbul dinleyicisinin kalbinde ve kulağında iz bırakması bekleniyor.

Bir kişi Joss Stone ile tanışma şansı yakalayacak, 5 kişi çift kişilik konser davetiyesi kazanacak

Joss Stone konserinin gösteri sponsoru Matraş, Facebook üzerinde düzenleyeceği mini bir yarışma ile sorulara doğru yanıt veren ilk 5 kişiye çifter kişilik davetiye kazandıracak ve bir kişiye de kulise girme fırsatı verecek. 11-25 Temmuz 2011 tarihleri arasında Matraş'ın Facebook sayfasında sorulan sorulara doğru yanıtı veren Joss Stone hayranları arasından 5 talihli bilet kazanırken, sayfada yer alan uygulamada arkadaşları tarafından en çok desteği alan bir kişi ise Joss Stone'un kulis atmosferini soluma imkanına sahip olacak.

Matraş, tüm Joss Stone hayranlarını, http://www.facebook.com/matrasderi adresinde gerçekleştirilecek yarışmaya davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Grammy Ödüllü Joss Stone, Matraş Sponsorluğunda İstanbul’da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement