Greve Çıkan Işçiler Bakırköy Belediyesi Önünde Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Greve Çıkan Işçiler Bakırköy Belediyesi Önünde Eylem Yaptı

Greve Çıkan Işçiler Bakırköy Belediyesi Önünde Eylem Yaptı

Haber-Kamera: Sinan BİLGİLİ - İSTANBUL DHAToplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine greve çıkan Bakırköy Belediyesi işçileri eylem yaptı.

19.10.2016 14:59

Haber-Kamera: Sinan BİLGİLİ - İSTANBUL DHA

Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine greve çıkan Bakırköy Belediyesi işçileri eylem yaptı.

Belediye-İş ve DİSK üyesi işçiler, 530 işçiyi ilgilendiren 2016-2018 dönemi toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine greve çıktı. Grevin 3. gününde işçiler, Bakırköy Belediyesi önünde toplandılar.

"Her yer Bakırköy, Her yer direniş" sloganı atan işçiler adına konuşan Belediye İş Sendikası 2. Nolu Şube Başkanı Erol Özdemir, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na seslenerek toplu iş sözleşmesinin derhal imzalanmasını istedi. Özdemir, "Bizler Bakırköy'ün emekçileri olaraka Bakırköy halkına gelecek kaygısı yaşamadan güler yüzlü hizmet üretmek istiyoruz. Siz de bu amaç için aday oldunuz ve halkın oyları ile seçildiniz.Emekten yana demokrasiden yana taraf olduğunu beyan eden Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir mensubu olarak söylemlerinize denk düşen adımlar atmanızı beklediğimizi ifade ediyoruz. Gelin Bakırköy'de iş barışı bozulmadan sorunun masada çözümü noktasında adım atın" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Greve Çıkan Işçiler Bakırköy Belediyesi Önünde Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement