Gülşehir'de "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" Eğitimi Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Gülşehir'de "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" Eğitimi Düzenlendi

Gülşehir ilçesinde, "toplumsal cinsiyet eşitliği, kadına yönelik şiddet ve erken evlilikler" konusunda eğitim verildi.

11.01.2016 15:30

Gülşehir ilçesinde, "toplumsal cinsiyet eşitliği, kadına yönelik şiddet ve erken evlilikler" konusunda eğitim verildi.

Nevşehir İl Kadın Hakları Koordinasyon Kurulu kararları doğrultusunda Gülşehir Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda düzenlenen eğitim programına, daire müdürleri, memurlar, öğretmen, köy ve mahalle muhtarları, din görevlileri, nüfus müdürlüğü personeliyle evlendirme memurları katıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Leyla Kahraman ve Nevşehir Barosu Kadın Hakları Komisyonu Sözcüsü Avukat Sema Yurtbilir Yavuz, "toplumsal cinsiyet eşitliği, kadına yönelik şiddet ve erken evlilikler" konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Programın sonunda katılımcılar, dağıtılan anket formlarını doldurdu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gülşehir'de 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği' Eğitimi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement