Gülsün Zile Şehit Aileleri Onuruna Düzenlenen İftara Katıldı - Son Dakika
Güncel

Gülsün Zile Şehit Aileleri Onuruna Düzenlenen İftara Katıldı

Gülsün Zile Şehit Aileleri Onuruna Düzenlenen İftara Katıldı

Ak Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün Zile Şehit Aileleri Onuruna Verilen İftara Katıldı.

23.08.2010 08:02  Güncelleme: 10:12

Düzenlenen programa Gülsün'ün yanı sıra Zile Kaymakamı Mehmet Eriş, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Ak, Garnizon Komutanı Rasim Akkaya, İlçe Müftüsü İlyas Akyazı, şehit aileleri ve gazilerimiz katıldılar.

Dernek Başkanı Bektaş Tatlı Zile şehit aileleri onuruna verilen iftarın kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çekere, devletimizin şehit ailelerine ve gazilerimize her zaman sahip çıktığını ve yanlarında olduğunu ifade etti. Dernek Başkanı Tatlı'nın şehitlerimiz için yazdığı şiiri okuması davete katılanları duygu dolu anlar yaşamasına sebep oldu.

İftar sonrası bir konuşma yapan Ak Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün ülkemizin terör ve terörün sebep olduğu huzursuzluklar sebebiyle çok ciddi zararlar gördüğünü belirterek, 30 yıllık süreçte yaklaşık 500 milyar doları ülke ekonomisisin kaybettiğini sözlerine ekledi. Türk, Kürt, Laz, Çeker ırkı, dini , dili, rengi ne olursa olsun milletimizi meydana getiren unsurların yüzyıllardır bir arada kardeşçe yaşadığını ifade eden Gülsün, akan kardeş kanını millet olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek durdurabileceğimizi kaydetti.

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel ruhunu Allah'a, bedenini kara toprağa teslim eden şehitlerimizin anne ve babalarını, çocuklarını ve aile efradlarını selamlayarak başladığı konuşmasında milli birlik ve beraberliğimize vurgu yaptı. Vidinel, "Biz öyle bir milletiz ki o gün ülkemizde şehit geliyor, biz o gün davulla, zurnayla çocuklarımızı askere gönderirken ay yıldızlı al bayrağa sarılı tabutumuzu da vatan sağ olsun diye kucaklıyoruz. Bölücü hainler işte bizim bu güzelliğimizin farkına varamıyorlar." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gülsün Zile Şehit Aileleri Onuruna Düzenlenen İftara Katıldı - Son Dakika


Advertisement