Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Ferrari'den Sonra Gemi Sattı - Son Dakika
Güncel

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Ferrari'den Sonra Gemi Sattı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Ferrari\'den Sonra Gemi Sattı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan tasfiyelik haldeki akaryakıt tankerini 455 bin liraya sattı.

03.10.2013 14:33  Güncelleme: 14:36

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan tasfiyelik haldeki akaryakıt tankeri 455 bin liraya satıldı.

'Mermaid 1' isimli gemiye, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Mersin Kaçakçılık İstihbarat Takibat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekiplerince kaçak akaryakıt naklinde kullanıldığı gerekçesiyle 14 Nisan 2001 tarihinde el konulmuştu.

(MV) - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Ferrari'den Sonra Gemi Sattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement