Gümüşhacıköy'de Öğrenciler Yarıyıl Tatiline Girdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Gümüşhacıköy'de Öğrenciler Yarıyıl Tatiline Girdi

Gümüşhacıköy\'de Öğrenciler Yarıyıl Tatiline Girdi
19.01.2024 15:57

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde 2 bin 534 öğrenci ve 342 öğretmen, yarıyıl tatiline girdi. Ülkü Ortaokulu ve Işık İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenlerine, Kaymakam Baha Büyükkaymakcı ve Belediye Başkanı Zehra Özyol da katıldı. Büyükkaymakcı ve Özyol, öğrencilere iyi tatiller dileyerek, yeni dönemde başarılarını sürdüreceklerine inandıklarını belirtti.

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde 2 bin 534 öğrenci ve 342 öğretmen, yarıyıl tatiline girdi.

Ülkü Ortaokulu ve Işık İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenlerine, Kaymakam Baha Büyükkaymakcı ve Belediye Başkanı Zehra Özyol da katıldı.

Büyükkaymakcı, öğrencilere iyi tatiller dileyerek, "2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısını başarıyla tamamladınız. Bu başarınızda emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Yarıyıl tatilini dinlenerek ve kitap okuyarak geçirmenizi tavsiye ediyorum. Yeni dönemde de aynı başarılarınızı sürdüreceğinize inanıyorum." dedi.

Özyol da "Bugün karne almanın mutluluğunu yaşıyorsunuz ancak tatilde de boş durmayın. Kitap okuyun, spor yapın ve ailenizle vakit geçirin. Yeni dönemde daha başarılı olmanızı diliyorum." diye konuştu.

Törenlerde öğrencilere karneleri Büyükkaymakcı ve Özyol tarafından verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gümüşhacıköy'de Öğrenciler Yarıyıl Tatiline Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement