Gümüşhane'de Kayıp Öğretmen Için Dua Edildi - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane'de Kayıp Öğretmen Için Dua Edildi

Gümüşhane'de kayıp öğretmen için dua edildiTUNCELİ' de PKK'lı teröristlerce kaçırılan ve bazı internet haber sitelerinde şehit edildiği iddia edilen 23 yaşındaki İlkokul öğretmeni Necmettin Yılmaz için memleketi Gümüşhane'nin Torul ilçesinde, Cuma namazı sonrasında dua edildi.

23.06.2017 15:15

Gümüşhane'de kayıp öğretmen için dua edildi

TUNCELİ' de PKK'lı teröristlerce kaçırılan ve bazı internet haber sitelerinde şehit edildiği iddia edilen 23 yaşındaki İlkokul öğretmeni Necmettin Yılmaz için memleketi Gümüşhane'nin Torul ilçesinde, Cuma namazı sonrasında dua edildi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Çiftçibaşı Köyü'nden bayram tatili için memleketi Gümüşhane'ye giderken Tunceli- Pülümür karayolunda PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan öğretmen Necmettin Yılmaz için Merkez Cami'de dua edildi. Cuma namazı sonrasında Kur'an okunmasının ardından Müftü Hasan Değirmenci, öğretmen Yılmaz'ın ailesine kavuşması için dua okudu. Türk bayrakları taşıyan, 'Yanındayız, gönlümüzdesin. Torul seninle' yazılı pankart açan kalabalık da duaya eşlik etti. Kaçırılan öğretmenin abisi Ahmet Yılmaz'ı da vatandaşlar teselli etmeye çalıştı.

BABA, OĞLUNUN YAŞADIĞI YÖNÜNDE BİLGİ ALMIŞ

Dua sonrası bir açıklama yapan ve kayıp öğretmenin babası Halit Yılmaz'ın oğlunun yaşadığı yönünde bilgi aldığını anlatan Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, öğretmen ve ailesinin bayram günü birbirlerine kavuşmalarını beklediklerini söyledi. Köroğlu, " Bu olayla ilgili son günlerde ne hikmetse sosyal medya, 'Öğretmenimiz şehit edildi' diye çalkalandı. Güvenilir tek kaynak devletimiz olmalı. Öğretmen kardeşimizin babası Ankara'da bazı sivil toplum kuruluşları ile görüşüyor. Bu görüşmelerde, ismini belirtemedi ama evladının hayatta olduğu yönünde bilgi aldığını söyledi. Kardeşimiz için dua ettik. İnşallah bayram sabahı ailesine kavuşur ve güzel bir bayram olur. Biz de bunun mutluluğunu yaşarız" dedi.

Gümüşhane\'de Kayıp Öğretmen Için Dua Edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gümüşhane'de Kayıp Öğretmen Için Dua Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement