Gümüşhane Geçişi Çevre Yolu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gümüşhane Geçişi Çevre Yolu

24.10.2018 16:54

Gümüşhane'de, açılışı 10 Ağustos'ta yapılan Gümüşhane Geçişi Çevre Yolu'ndaki 9 tünel, oluşturulacak komisyon tarafından isimlendirilecek.

Gümüşhane'de, açılışı 10 Ağustos'ta yapılan Gümüşhane Geçişi Çevre Yolu'ndaki 9 tünel, oluşturulacak komisyon tarafından isimlendirilecek.

Gümüşhane Valiliğinin resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılan ve yaklaşık 1 milyar liraya mal olan 17 kilometre uzunluğunda 9 tünel, 13 köprü ve 4 viyadüğün bulunduğu Gümüşhane Geçişi Çevre Yolu'nun, Tarihi İpek Yolu için önemli bir yatırım olmasının yanında şehir geçiş trafiğinde önemli rahatlama sağladığı belirtildi.

Açıklamada, transit trafiği ile şehir içi trafiğini birbirinde tamamen ayıran yoldaki 9 tünel için kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla oluşturulacak komisyon tarafından isimlendirme çalışması yapılacağı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gümüşhane Geçişi Çevre Yolu - Son Dakika


Advertisement