Gürsu Belediyesi'nde Eğitimler Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Gürsu Belediyesi'nde Eğitimler Sürüyor

Gürsu Belediyesi\'nde Eğitimler Sürüyor

Gürsu Belediyesi, TYP personeline yönelik eğitimler gerçekleştiriyor.

30.05.2017 13:09

İŞKUR tarafından, Türkiye genelinde başlatılan istihdam seferberliği kapsamında, Gürsu Belediyesi 'nde çalışmaya başlayan 50 işçi için eğitimler düzenleniyor.

Toplum Yararına Programı (TYP) ile istihdam edilen işçilere, kişisel gelişim, iş güvenliği, meslek hastalıkları v.b. konularda eğitimler verilmekte.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "İstihdam ihtiyacına cevap veren program, hem kurumlar hem de kişiler için faydalı oldu. Belediyemiz hizmetlerindeki personel ihtiyacı, geçici süreli de olsa karşılanmış oldu. Programın hayata geçirilmesinde emeği olan herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu Belediyesi'nde Eğitimler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement