Hacıhaliller'in Eksiklikleri Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Hacıhaliller'in Eksiklikleri Tamamlandı

Hacıhaliller\'in Eksiklikleri Tamamlandı

Manisa Belediyesi merkeze bağlı Hacıhaliller Beldesi'nin birçok ihtiyacını tamamlandı.

13.07.2013 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belde halkının talepleri doğrultusunda camii çevre duvar demirlerinin takılmasından, okul bahçe düzenlemelerine ve kaldırımların boyanmasından çöp konteyneri eksikliğine kadar beldenin birçok eksikliğinin tamamlandığını ifade eden Hamzabeyli Belediye Meclis Üyesi Mehmet Baskak, halkın gelen hizmetlerden memnun olduğunu söyledi.

Hamzabeyli'den gelen talepler doğrultusunda beldenin eksikliklerini tamamlayan Manisa Belediyesi'ne bir teşekkürde buradan geldi. Beldede son dönemde okul bahçesinin düzenlenmesi, çöp konteyneri eksikliğinin tamamlanması ve minibüs duraklarının monte edilmesinin ardından cami çevre duvar demirlerinin takılması da belde halkını memnun etti. Manisa Belediyesi'nin beldelerine verdiği desteklerden memnun olduklarını ifade eden Hacıhaliller Belediye Meclis Üyesi Mehmet Baskak, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü ve Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplere teşekkür etti. Yaklaşık üç aydır beldede hizmetlerin devam ettiğini ifade eden Baskak, "Beldemizde öncelikle okulumuzun bahçe düzenlemesi yapıldı. Asfaltlamanın ardından, spor aletleri ile birlikte basketbol, futbol ve voleybol sahaları oluşturuldu. Beldemizin bozuk olan yolları asfaltlandı. Beldemize yeni çöp konteynerleri geldi. Oturma banklarıyla birlikte, beldemizde eksikliği bulunan minibüs durakları monte edildi" dedi.

Şehit Hikmet Onan İlköğretim Okulu Örnek Okul Seçildi

Hacıhaliller Belediye Meclis Üyesi Mehmet Baskak, Manisa Belediyesi'nin belde okuluna yaptığı hizmetler nedeniyle Şehit Hikmet Onan İlköğretim Okulu'nun "Okullar Hayat Bulsun" projesi çerçevesinde örnek okul seçildiğini belirterek, "Bu gelişme de ayrıca bizleri mutlu etti. Çocuklarımızın eğitim yuvasının bu derece iyi şartlara kavuşması ailelerimizi de sevindirdi. Ben bir kez daha Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hacıhaliller'in Eksiklikleri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement