Hacılar Belediyesi, Sütdonduran Yaylası ve Erciyes Dağı'nın ulaşımını sağlayan yolda çalışma başlattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hacılar Belediyesi, Sütdonduran Yaylası ve Erciyes Dağı'nın ulaşımını sağlayan yolda çalışma başlattı

Hacılar Belediyesi, Sütdonduran Yaylası ve Erciyes Dağı\'nın ulaşımını sağlayan yolda çalışma başlattı
21.05.2024 13:34

Hacılar Belediyesi, aşırı yağışlar nedeniyle bozulan 3 kilometrelik yolda yapım çalışması başlattı. Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, bölgeye ulaşımı güvenli hale getirmek için çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Yol yapım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Hacılar Belediyesi Sütdonduran Yaylası ve Erciyes Dağı'nın kuzey çevrelerine ulaşımı sağlayan ve aşırı yağışlar nedeniyle bozulan 3 kilometrelik yolda yapım çalışması başlattı.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, amaçlarının bölgeye ulaşımı güvenli ve sorunsuz bir hale getirmek olduğunu belirtti.

Çalışmaların hızla devam ettiğini bildiren Özdoğan, şunları kaydetti:

"Bu güzergahı kullanan, Erciyes Dağı'na çıkmak isteyen dağcılar, Sütdonduran Yaylası ve Sarıgöl'e gitmek isteyen doğaseverler ile bu bölgede hayvancılık yapan vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için çalışıyoruz. Yol yapım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor ve en kısa sürede tamamlanacak. Vatandaşlarımızın ve doğaseverlerin mağduriyet yaşamaması için çalışıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hacılar Belediyesi, Sütdonduran Yaylası ve Erciyes Dağı'nın ulaşımını sağlayan yolda çalışma başlattı - Son Dakika


Advertisement