Hafta Sonu Malatya Park Hozat Park Oldu - Son Dakika
Güncel

Hafta Sonu Malatya Park Hozat Park Oldu

Hafta Sonu Malatya Park Hozat Park Oldu

Tuceli'nin Hozat ilçesi 16-17 Haziran boyunca kültürü, tarihi ve ekonomisiyle Malatya Park'ta tanıtımını yaptı.

18.06.2012 09:03

Kültürlerin kaynaşması, birbirini tanıması ve ortak değerlerini paylaşabilmeleri için çok büyük bir öneme sahip olan bu tür etkinliklere Malatya Park ev sahipliği yapıyor olmakla gurur duyuyor.

Malatyalı Alevi kökenli ziyaretçilerimizin de özellikle çok memnun kaldıkları etkinliğimizin açılış töreninde Tunceli Semah ekibi , Semah gösterisi yaptı.

Malatya Cem Vakfı Şubesi Başkanı Sayın Eşref Doğan'da katıldığı açılış töreninde bu tür etkinliklerin ve Hozat'ın da bu etkinliğin bir parçası olarak Malatya Park'ta olmasının çok memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Hozat Kaymakamı Sayın Murat Eren ve Belediye Başkanı Sayın Cevdet Konak'ın Malatya Park'a böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığından dolayı teşekkürlerini belirttikleri konuşmalarının ardından, serginin tüm katılımcılar tarafından gezilmesi ile etkinlik açılışı sona erdi.

29-30 Haziran-1 Temuz tarihlerinde Darende(Malatya), 7-8 Temmuz tarihinde ise Arguvan(Malatya) ilçe tanıtım günlerinin gerçekleşeceği Memleket Havası ilçe tanıtım günleri etkinliğimiz sürecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hafta Sonu Malatya Park Hozat Park Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement