Hakkari-Çukurca kara yolu çığ nedeniyle kapanmıştı, ekipler çalışmalarını tamamlayarak yolu açtı - Son Dakika
Güncel

Hakkari-Çukurca kara yolu çığ nedeniyle kapanmıştı, ekipler çalışmalarını tamamlayarak yolu açtı

Hakkari-Çukurca kara yolu çığ nedeniyle kapanmıştı, ekipler çalışmalarını tamamlayarak yolu açtı

Hakkari'de Depin bölgesine düşen çığlar nedeniyle kapanan Hakkari-Çukurca kara yolu, Karayolları, İl Özel İdaresi ve Hakkari Belediyesi ekiplerinin çalışması sonucu açıldı. İş makineleriyle yapılan çalışmalar sonucunda yolda bir şerit trafiğe açıldı ve araçlar kontrollü olarak geçiş yapmaya başladı. Bölgede polis, Karayolları ve AFAD ekipleri önlem alırken, yol genişletme çalışmaları devam ediyor.

19.03.2024 17:57  Güncelleme: 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de düşen çığlar nedeniyle kapanan Hakkari- Çukurca kara yolu, ekiplerin çalışması sonucu açıldı.

İki günden bu yana karla karışık yağmurun etkili olduğu Hakkari'de, Depin bölgesine düşen çığların kapattığı yolda Karayolları, İl Özel İdaresi ve Hakkari Belediyesi ekipleri çalışma yürüttü.

Sabah saatlerinden bu yana iş makineleriyle çalışma yapan ekipler, metrelerce yükseklikteki kar yığınını temizleyerek yolu tek şeritten araçların geçişine açtı.

Araçlar kontrollü olarak kent merkezi ve Çukurca yönüne hareket etti.

Polis ve Karayolları ekiplerinin önlem aldığı, AFAD ekiplerinin olumsuzluklara karşı hazır bulunduğu bölgede, yol genişletme çalışması devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkari-Çukurca kara yolu çığ nedeniyle kapanmıştı, ekipler çalışmalarını tamamlayarak yolu açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement