Hakkari'de çocuklara yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de çocuklara yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi

Hakkari\'de çocuklara yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi

Hakkari Vali Yardımcısı Furkan Berber, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Destek Projesi kapsamında çocuklara yönelik kahvaltı etkinliğine katıldı. Berber, çocukların geleceğin teminatı olduğunu belirterek, anne ve babalara önemli görevler düştüğünü vurguladı. İl Müdürü Salih Kaya ise projenin çocukların akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle desteklenmesini amaçladığını söyledi.

04.11.2023 15:29

Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) uygulamasının Okul Destek Projesi'nden yararlanan çocuklara yönelik etkinlik düzenledi.

SED uygulamasından yararlanan çocukların okul dışı zamanlarını değerlendirmeleri, sadece maddi açıdan değil akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle desteklenmeleri amaçlanıyor.

Etkinliğe katılan Vali Yardımcısı Furkan Berber, etkinliğin hem çocukların okul dışı zamanlarını değerlendirme hem de yeteneklerini keşfetmeleri açısından önemli olduğunu dile getirdi.

Berber, "Çocuklar bu ülkenin geleceğidir ve geleceği iyi yetiştirmek için anne ve babalara çok önemli görevler düşüyor." dedi.

Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya ise çocukların çeşitli aktivitelerle buluşturulmasına yönelik çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de çocuklara yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement