Hakkari'de 'Gaziler Günü' Kutlamasına Kayyum Belediye Başkanı Epcim de Katıldı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de 'Gaziler Günü' Kutlamasına Kayyum Belediye Başkanı Epcim de Katıldı

Hakkari\'de \'Gaziler Günü\' Kutlamasına Kayyum Belediye Başkanı Epcim de Katıldı

Hakkari'de 'Gaziler Günü' kutlamasına kayyum belediye başkanı Epcim de katıldıBehçet DALMAZ/HAKKARİ, (DHA)- HAKKARİ'de, 'Gaziler Günü', valilik önünde düzenlenen törenlerle kutlandı.

19.09.2016 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de 'Gaziler Günü' kutlamasına kayyum belediye başkanı Epcim de katıldı

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, (DHA)- HAKKARİ'de, 'Gaziler Günü', valilik önünde düzenlenen törenlerle kutlandı. Törene Hakkari Belediyesi'ne kayyum olarak atanan vali yardımcısı Cüneyt Epcim de katıldı.

Hakkari Valiliği önünde düzenlenen törene Vali Vekili Hasan Ongu, Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Yusuf Kaya, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ayhan Dal, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, kurum amirleri ve Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimler Derneği Hakari Temsilcisi İbrahim Adıyaman katıldı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı valilik çevresinde bulunanlar üst aramasından geçirilirken, törene Özel Harekat polisleri ve belediye zabıta ekipleri de tam kadro katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenklerin bırakılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Tegğmen Seher Karakaya yaptı. Kayum olarak atanan Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim'in zabıtalarla birlikte törene katılması da dikkat çekti.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de 'Gaziler Günü' Kutlamasına Kayyum Belediye Başkanı Epcim de Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement