Hakkari'de Vergi Haftasına Halaylı Kutlama - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Vergi Haftasına Halaylı Kutlama

Hakkari\'de Vergi Haftasına Halaylı Kutlama

Hakkari Defterdarlığı tarafından 24'üncü Vergi Haftası nedeniyle düzenlenen 2011 yılı vergi rekortmeni ve maliye gecesinde davetliler Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekti.

02.03.2013 13:17

Hakkari Defterdarlığı tarafından 24'üncü Vergi Haftası nedeniyle düzenlenen 2011 yılı vergi rekortmeni ve maliye gecesinde davetliler Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekti.

Hakkari Defterdarlığı tarafından bir otelde düzenlenen törene, Hakkari Vali Yardımcısı Muhammet Önder, Hakkari SGK İl Müdürü Lütfi Özdemir, Defterdar Vekili Adem Torun, maliye çalışanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri vergi mükellefleri katıldı. Defterdar Vekili Adem Torun'un hafta nedeniyle yaptığı konuşma ile başlayan törende 2011 yılında gelir ve kurumlar vergisinde dereceye giren firma ve kişilere plaketleri verildi. 2011'de en fazla gelir vergisi ödeyen işadamı Camal Sala plaketini Vali Yardımcısı Muhammet Önder'den alırken, Kurumlar Vergisi'nde ikinci olan Yüzenler Şirketi'nin plaketini Mali Müşavir Yavuz Yüce, Defterdar Vekili Adem Torun'dan aldı.

Yine 2011 yılının en fazla gelir vergisi ödeyen ikinci mükellefi Arif Sancak, plaketini SGK il Müdürü Lütfi Özdemir'den alırken, gelir vergisi üçüncüsü Lokman Turgut'un plaketini HATSO Meclis Başkanı Cemal Erip verdi. Kurumlar vergisinde dereceye giren FER-SE şirketi yetkilisi Barış Çetin de plaketini aldı. Plaket törenin ardından program verilen yemek ve müzik ile geç saatlere kadar devam etti. Geceye katılan davetliler söylenen Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekti. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Vergi Haftasına Halaylı Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement