Hakkari'de Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanlığı'nın seçimlerini 42 delegeden 26'sının oyunu alan İrfan Sarı kazandı.
Bugün yapılan kongreye BDP PM üyesi Abidin Eniş, BDP Hakkari il Eş Başkanı Mehtap Daştan Demirer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkanı Arif Koparan ve esnaf odası üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve faaliyet raporunun okunmasıyla başlayan kongrede konuşmaların ardından seçime gidildi. İki adayın yarıştığı ve 42 delegenin oy kullandığı seçimlerde, 26 delegenin oyunu alan İrfan Sarı yeni başkan seçilirken, rakibi İsmail Akboğa ise 16 oy alabildi.
Başkanlığı kazanan Sarı, esnaf ve sanatkarlar için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, tüm odalarla ortak çalışacaklarını söyledi. - Hakkari
Son Dakika › Güncel › Hakkari Esob'un Yeni Başkanı İrfan Sarı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.