Hakkari'nin Taşınmaması İçin Cami Önunde İmza Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Hakkari'nin Taşınmaması İçin Cami Önunde İmza Kampanyası

Hakkari\'nin Taşınmaması İçin Cami Önunde İmza Kampanyası

Hakkari'nin taşınmaması için cami önunde imza kampanyası Behçet DALMAZ/HAKKARİ, (DHA) - HAKKARİ vilayet merkezinin Yüksekova İlçesi'ne taşınmasına karşı tepkiler dinmiyor.

29.01.2016 14:44

Hakkari'nin taşınmaması için cami önunde imza kampanyası

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, (DHA) - HAKKARİ vilayet merkezinin Yüksekova İlçesi'ne taşınmasına karşı tepkiler dinmiyor. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve hükumet yetkilileriyle görüşmek için oluşturulan 6 kişilik heyet öncülüğünde 3 gün önce başlatılan imza kampanyası, bu kez de kent merkezindeki bazı cami önlerine kurulan stantlarda devam etti.

Hakkari vilayet merkezinin taşınması çalışmalarına karşı STK temsilcileri, kentin ileri gelenleri ve vatandaşların da katılımıyla bir süre önce toplantı yapıldı. Aralarında Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Genel Sekreteri Fikret Keskin, Mazlum-Der Hakkari Şube Başkanı Cengiz Şen, Mali Müşavirler Hakkari Şube Başkanı Tahirhan Taş, Hakkari Barosu avukatlarından Erol Çallı ve Mimar Cemal Erip'ten oluşan bir heyet kuruldu. Heyet öncülüğünde belirlenen bir takım eylem planları çevçevesinde 3 gün önce kent merkezindeki 4 ayrı noktaya kurulan stantlarda imza kampanyası başlatıldı. İmza kampanyasına bugün de kent merkezindeki bazı cami önlerinde devam edildi.

CUMADAN ÇIKAN CEMAAT İMZA ATTI

Merkez Hacı Sait camisi önünde kurulan 3 ayrı stantta, cuma namazından çıkan cemaat Hakkari vilayet merkezinin Yüksekova ilçesine taşınmaması için imza attı. Vatandaşlar, imza kampanyasına yoğun ilgi gösterirken, imza kampanyasını yürüten esnaf da, tarihi bir geçmişi olan Hakkari vilayet merkezinin Yüksekova İlçesi'ne taşınmaması için gerekli tüm eylemleri yapacaklarını ve bu konuda mücadele edeceklerini belirtti.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'nin Taşınmaması İçin Cami Önunde İmza Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement