Hakkari Valisi Toprak, İstanbul'daki Saldırıyı Kınadı - Son Dakika
Güncel

Hakkari Valisi Toprak, İstanbul'daki Saldırıyı Kınadı

Hakkari Valisi Toprak, İstanbul\'daki Saldırıyı Kınadı

Hakkari'de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından verilen iftarda konuşan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırılarını kınadı.

30.06.2016 13:31

Hakkari'de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından verilen iftarda konuşan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırılarını kınadı.

İftara Vali Cüneyit Orhan Toprak, eşi Funda Toprak, İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, ASP İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, engelli, koruyucu ve sosyal ekonomik destek alan aileler katıldı. Vali Toprak iftara gelen davetlilerle yakından ilgilendi. Yaptığı konuşmada İstanbul Atatürk Havalimanı'na yapılan saldırını kalleşçe olduğunu ve kınadığını belirten Vali Toprak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. İftara katılanlara konuşan Vali Toprak, engelli kelimesini kullanmak istemediğini, imkan verildiği zaman insanların çok güzel işler başarabildiğini söyledi. Toprak, şöyle dedi:

"Amacımız; sizlerin de topluma katkı sunacak bir konumda bulunmanız, bizimle beraber her türlü etkinliğin içerisinde olmanızdır. Devletimizin amacı, engellilerin tüketici değil üretici olarak toplumumuzun içerisinde yer almaları, okullarda, devlet dairelerinde hizmet alırken her aşamada engeli olmayanlarla aynı fırsatta, aynı eşitlikte aynı kolaylıkta hayatlarını devam ettirebilmelerini sağlamaktır."

- Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Valisi Toprak, İstanbul'daki Saldırıyı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement