Tesislerin yapımı sırasında drenaja inilmemesi nedeniyle zeminin suyu atamadığını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Burada yaptığımız yüksek drenaj çalışması sonrası, hava koşullarının elverişsiz olmasında bile stat zemini bozulmayacak" dedi.
Uncubozköy Halil Onultmak Tesisleri'ndeki bakım çalışmalarını Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri ve Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün birlikte inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tesislerin drenaj çalışmaları sırasında zemin altından kayalar çıktığını, bunun da tesisin yapımı sırasında yeterince derine inilmediğinden kaynaklandığını söyledi. Saha zemininin bozulmaması için drenaj çalışmaları noktasında çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Ergün, "Burada yaptığımız yüksek drenaj çalışması sonrası, hava koşullarının elverişsiz olmasında bile stat zemini bozulmayacak. Keşke bu tesisler yapılırken, bu düşünülseydi de zemin yağışlı havalarda bozulmasaydı" dedi.
Yeni sezona yetişecek
Manisa Belediyespor'un futbol takımı olarak yeni sezonda 3. Lig'i hedeflediğini, bu doğrultuda tesisleşmenin önemini iyi bildiklerini ifade eden Başkan Ergün, "Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen takımımıza, en iyi şekilde, modern dizayn edilmiş bir tesis kazandırma noktasında çalışmalar yürütüyoruz. Stat zemini, tribünleri, kafeteryaları ile Uncubozköy Halil Onultmak Spor Tesisleri, birçok kulübün hayal ettiği modern bir tesis olacak. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak, tesislerin yeni sezona hazır edilmesini amaçlıyoruz" diye konuştu.
Son Dakika › Güncel › Halil Onultmak Tesisleri Yeni Sezona Hazırlanıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.