'Halkla İlişkiler 'in Duayenleri Deneyimlerini Paylaşacak - Son Dakika
Güncel

'Halkla İlişkiler 'in Duayenleri Deneyimlerini Paylaşacak

\'Halkla İlişkiler \'in Duayenleri Deneyimlerini Paylaşacak

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim konulu eğitim programı düzenliyor.

25.10.2016 09:18  Güncelleme: 09:19

5 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek eğitimlerde, sektörün önde gelen isimleri halkla ilişkiler alanındaki kurallar ve yeniliklerle ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşacak

Halkla ilişkiler, kurum ve markalar için en temel ihtiyaç alanlarından biri. Hedef kitleyle doğru iletişim kurmak, şirketlerin yaptığı işler kadar önem taşıyor. Dijital çağın getirdikleriyle birlikte büyük değişimlere uğrayan iletişim kanalları hem kafa karışıklığı hem de zaman kaybına neden olabiliyor. O yüzden çağa ayak uydurmak önemli. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim, dinamiklerin yeniden tanımlandığı günümüzde doğru, tutarlı ve sürdürülebilir iletişim kurmak isteyen tüm kurum, marka ve organizasyonlar için Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim konulu eğitim programı düzenliyor. Halkla ilişkiler ve iletişime dair tüm yenilik ve kuralların anlatılacağı programda katılımcılar, günümüz rekabet ortamında kamuoyu, hedef kitle ve çözüm ortaklarıyla kurulacak iletişimin inceliklerini öğrenecek.

İşi iletişim olan herkese yönelik

Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim programı, küçük ve orta ölçekli firma sahipleri ile kariyerine iletişim sektöründe devam etmek isteyenlerin yanı sıra iletişim sektörü profesyonelleri ve bu alanda kariyer yapmak isteyen yeni mezunlar başta olmak üzere işi iletişim olan herkese hitap edecek. Programda halkla ilişkilerin duayenleri, deneyimleri ve iş dünyasının çağdaş halkla ilişkiler ve iletişim tekniklerini geçmişin deneyimleriyle bugünün ışığında anlatacak. Kültür Sanat İletişimi ve Lüks Marka İletişimi gibi konu içeriklerinin de dahil edildiği eğitim programına önemli isimler eklendi. Eğitim kadrosunda Barika Göncü, Berna Sağlam, Zehra Güngör, Ebru Çapa, Erkan Saka, Derya Aslan, Demet Uyar, Öykü Gül, Murat Ovalı ve Çiğdem Özüer gibi sektörün deneyimli isimleri ve akademisyenleri deneyimlerini paylaşacak. 5 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında cumartesi günleri üniversitenin santralistanbul Kampüsü'nde düzenlenecek Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim eğitiminin katılım ücreti 1750 TL olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Halkla İlişkiler 'in Duayenleri Deneyimlerini Paylaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement