Hamas, İsrail'e karşılık olarak Lübnan sınırı yakınlarındaki askeri hedefleri vurdu - Son Dakika
Güncel

Hamas, İsrail'e karşılık olarak Lübnan sınırı yakınlarındaki askeri hedefleri vurdu

Hamas, İsrail\'e karşılık olarak Lübnan sınırı yakınlarındaki askeri hedefleri vurdu

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına karşılık olarak, Lübnan sınırı yakınlarındaki İsrail'e ait askeri hedefleri vurduğunu duyurdu. Kassam Tugayları, kısa menzilli füzelerle İsrail'in kuzeyindeki Holit Yahudi yerleşim birimi yakınlarındaki askeri hedefleri hedef aldığını belirtti. İsrail'den henüz konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı. Gazze Şeridi'ne düzenlenen saldırılarda binlerce Filistinli öldü ve yaralandı, hastane ve eğitim kurumları da hedef alındı.

01.05.2024 16:59

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına karşılık olarak, Lübnan sınırı yakınlarındaki İsrail'e ait askeri hedefleri vurduğunu duyurdu.

Kassam Tugayları, Telegram hesabından yaptığı yazılı açıklamada, Lübnan'ın güneyinden, İsrail'in kuzeyindeki Holit Yahudi yerleşim birimi yakınlarındaki İsrail askeri hedeflerinin "kısa menzilli füzelerle hedef alındığı" belirtildi.

İsrail'den konuya ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 14 bin 685'i çocuk, 9 bin 670'i kadın olmak üzere 34 bin 568 Filistinli öldürüldü, 77 bin 765 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hamas, İsrail'e karşılık olarak Lübnan sınırı yakınlarındaki askeri hedefleri vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement