Hamas'tan Fetih Üyesine Engelleme - Son Dakika
Güncel

Hamas'tan Fetih Üyesine Engelleme

Hamas'ın, Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Merkez Komitesi Üyesi Zekeriya el-Ağa'nın Gazze'deki Beyt Hanun (Erez) Sınır Kapısı'ndan çıkışına izin vermediği belirtildi.

30.05.2017 18:58

Hamas'ın, Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Merkez Komitesi Üyesi Zekeriya el-Ağa'nın Gazze'deki Beyt Hanun (Erez) Sınır Kapısı'ndan çıkışına izin vermediği belirtildi.

Gazze'deki Fetih Hareketi Sözcüsü Fayiz Ebu Iyta, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hamas'a bağlı emniyet birimlerinin, Ramallah'ta bugün yapılması beklenen FKÖ'nün Merkez Komitesi toplantısına gitmek isteyen Ağa'nın Gazze'den çıkmasına izin vermediğini söyledi.

Hamas'ın bu tutumunu kınayan Ebu Iyta, Ağa'nın 20 Mayıs'ta da Hamas emniyet güçlerince engellendiğine dikkati çekerek, bu tür yasaklamaların keyfi olduğunu ve Filistinli gruplar arasındaki bölünmeyi derinleştirdiğini söyledi.

Hamas'tan konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hamas'tan Fetih Üyesine Engelleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement