Yaz sıcakları devam ediyor. Türkiye, yoğun şekilde terliyor! Bu, vücudumuzun sürekli olarak sıvı kaybettiği, kaybedilen sıvının da tekrar yerine konması gerektiği anlamına geliyor. Yeterli sıvı almak, vücuttaki sıvı dengesinin korunmasında kilit önemde. Elbette, susuzluğu giderecek bir numaralı içecek sudur. Peki, içme suyunuzu elde etmenin en iyi yolu nedir? Şişeden mi yoksa doğrudan musluktan mı? Bunların her ikisine de konfor düzeyi, yaz zamanı serinletme faktörü ve çevre dostluğu açılarından meydan okunarak aralarında kıyaslama yapıldı.
Rahatlık düzeyi: musluğun tartışmasız zaferi
Su dağıtanlara telefon etmek, su getirmelerini beklemek, beklerken susuz kalmak, gelen ağır su damacanalarını taşımak ya da boş şişeleri geri dönüşüme atmak; günlük tavsiye edilen sıvı alım düzeyinin karşılanması yorucu olabiliyor. Bu yorgunluktan kurtulmak mümkün. Şişelenmemiş suyu doğrudan mutfak musluğundan elde etmek çok daha kolay ve dolayısıyla da, GROHE Blue Home su sistemi tüketiciler arasında giderek daha fazla tercih ediliyor. Sistem, bir mutfak bataryası ve entegre filtre ve CO2tüpü entegre edilen bir soğutucudan oluşuyor. Tek bir düğmeye dokunularak, mükemmel içme sıcaklığına kadar soğutulmuş, lezzetli filtrelenmiş, sodasız, hafif sodalı ve sodalı olmak üzere üç farklı tipte su tedarik ediyor.
Ferahlama etkeni: sodalı serinletici yaz içeceklerine iyi bir tat katmak
Susuzluğunuzu dindirecek bir bardak su iyi bir başlangıçtır, ancak bardağına biraz daha fazla heyecan koymak isteyenler, serinletici bir yaz içeceğini tercih etmeliler! Canınız ev yapımı limonata veya "SparklingSummer", "Basil Julep" veya "Jungle" gibi saf bir GROHE Blue kokteyli mi çekiyor? Bu içeceklerin hepsi de ister sodasız, ister orta sodalı, isterse de sodalı olsun, soğutulmuş sudan yapılıyor. Bunların temel malzemesi olan suyun ise ferahlatıcı olduğu sürece şişeden mi yoksa musluktan mı geldiğinin bir önemi yok!
Çevre dostluğu: Gelecekteki halimiz, musluktan suya tam not veriyor!
Peki ya çevre? Gezegenimizin yavaşça plastik içinde boğulduğu göz önünde bulundurulduğunda, çevreyi kirleten olmayan plastik şişeler, gitgide kötüye giden bir sorunu temsil ediyor. Ancak, hepsi bu kadar değil. Tek bir litre şişelenmiş maden suyu üretmek için toplamda yedi litre su gerekiyor; ki bu sürecin gerektirdiği enerji maliyetleri ve salınan CO2'den bahsetmeye bile gerek yok. Buna karşılık, evdeki su kaynağı, en sürdürülebilir ve en yüksek kaynak tasarrufu ile ferahlamayı güvence altına alıyor. Her bir litre GROHE Blue suyu için ihtiyaç duyduğunuz tek şey yine bir litre su. İşte bu kadar! GROHE su sistemi Göttingen Üniversitesi tarafından yürütülen araştırmaya göre CO2salımlarını da %60'ın üzerinde düşürüyor. Dolayısıyla, ev su sistemi, gelecekteki içme suyumuzu da sağlıyor.
Son Dakika › Güncel › En Güvenilir Su Musluk Suyu! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?