Harun Erdenay Ile Hidayet Türkoğlu Biraraya Geldi - Son Dakika
Güncel

Harun Erdenay Ile Hidayet Türkoğlu Biraraya Geldi

Harun Erdenay Ile Hidayet Türkoğlu Biraraya Geldi

Harun Erdenay ile Hidayet Türkoğlu biraraya geldiHarun Erdenay Bu görevi Hidayet'e devretmek benim için bir onurHidayet Türkoğlu Harun ile beraber çok iyi işler yapacağızTürkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) Olağan Seçimli Genel Kurulu Ankara'da yapılıyor.

26.10.2016 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harun Erdenay ile Hidayet Türkoğlu biraraya geldi

Harun Erdenay Bu görevi Hidayet'e devretmek benim için bir onur

Hidayet Türkoğlu Harun ile beraber çok iyi işler yapacağız

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) Olağan Seçimli Genel Kurulu Ankara'da yapılıyor.

Ankara Hilton Otel'indeki genel kurulda basketbolun önde gelen isimlerinden TBF eski Başkanı Harun Erdenay ile Başkan adayı Hidayet Türkoğlu biraraya geldi.

Hidayet Türkoğlu'nun uzun yıllardır arkadaşı olduğunu dile getiren Harun Erdenay, Takım kaptanıydım ben onun. Hem karşılıklı oynadık hem aynı takımda oynadık. Bu görevi Hidayet'e devretmek benim için bir onur. Kendi de söyledi vizyon ve projelerini. Eminim basketbolu daha ileriye taşıyacak. Ben de ona destek olacağım ve hep beraber Türk basketbolunu ileriye taşıyacağız dedi.

HİDAYET TÜRKOĞLU HARUN İLE BERABER ÇOK İYİ İŞLER YAPACAĞIZ

TBF Başkan adayı Hidayet Türkoğlu ise Harun Erdenay'ın tecrübelerinden yararlanması gerektiğini belirterek, 18 ay Başkanlık görevi yaptı ve bundan sonraki dönemi beraber yapacağımızı, bana destek olacağını söyledi. Bu tür destekleri görmek beni sevindiriyor. Bu uzun bir yol tek başına yapılacak bir şey değil. Amaç burada basketbolun daha iyi yerlere gelmesi. Bu döneme kadar Harun çok iyi işler yaptı. İnanıyorum ki beraber çok iyi işler yapacağız ve basketbolumuzun hak ettiği yerlere gelmesini sağlayacağız ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Harun Erdenay Ile Hidayet Türkoğlu Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement