Hasan Erdal Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Hasan Erdal Seçim Sonuçları

Hasan Erdal Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Kırıkkale Balışeyh belediye başkan adayı olan Hasan Erdal isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12

31 Mart seçimlerinde CHP Kırıkkale Balışeyh belediye başkan adayı olan Hasan Erdal isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kırıkkale Balışeyh ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Hasan Erdal isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Kırıkkale Balışeyh adayı Hasan Erdal kimdir? CHP Kırıkkale Balışeyh adayı Hasan Erdal yüzde kaç oy aldı?

Hasan Erdal Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Kırıkkale Balışeyh belediye başkan adayı olarak gösterilen Hasan Erdal Balışeyh ilçesinde % 16,58 oranında oy almıştır. Balışeyh ilçesinde % 16,58 oranında oy olan Hasan Erdal adlı CHP adayı toplamda 255 adet oy sayısına ulaştı.

Hasan Erdal Kimdir?

Hasan Erdal Seçim Sonuçları

Hasan Erdal, 1970 yılında Kırıkkale'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kırıkkale'de tamamlayan Erdal, 1988 yılında Hava Teknik Okulları Komutanlığı sınavını kazandı. 2 yıllık eğitimini tamamladıktan sonra Hava Kuvvetleri Komutanlığında astsubay olarak göreve başlayan Erdal, 2012 yılında emekli oldu. Şu anda Balışeyh ilçesinde ticaret ve hayvancılıkla uğraşan Erdal, evli ve bir çocuk babası.

Kırıkkale Balışeyh ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Hasan Erdal Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement