Hasan Fehmi Taş Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Hasan Fehmi Taş Seçim Sonuçları

Hasan Fehmi Taş Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Kastamonu Daday belediye başkan adayı olan Hasan Fehmi Taş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:11

31 Mart seçimlerinde CHP Kastamonu Daday belediye başkan adayı olan Hasan Fehmi Taş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kastamonu Daday ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Hasan Fehmi Taş isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Kastamonu Daday adayı Hasan Fehmi Taş kimdir? CHP Kastamonu Daday adayı Hasan Fehmi Taş yüzde kaç oy aldı?

Hasan Fehmi Taş Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Kastamonu Daday belediye başkan adayı olarak gösterilen Hasan Fehmi Taş Daday ilçesinde % 50,97 oranında oy almıştır. Daday ilçesinde % 50,97 oranında oy olan Hasan Fehmi Taş adlı CHP adayı toplamda 1.028 adet oy sayısına ulaştı.

Hasan Fehmi Taş Kimdir?

Hasan Fehmi Taş Seçim Sonuçları

Hasan Fehmi Taş, 1957 yılında Daday'ın Elmayazı köyünde doğdu.
İlkokulu Okluk Köyü İlkokulunda okuyan Taş, orta öğrenimini Kastamonu Göl Öğretmen Okulu'nda tamamladıktan sonra Kastamonu Eğitim Enstitüsü'nü bitirdi.
1979 yılında Mardin Kızıltepe'de öğretmenlik yapmaya başlayan Taş, Ordu Korgan, Kastamonu Merkez'de öğretmenlik yaptıktan sonra yaklaşık 19 yıl boyunca Daday ilçesinde öğretmenlik ve yöneticilik yaptı.
2009 yılında öğretmenlikten istifa ederek Demokratik Sol Parti bünyesinde Daday Belediye Başkanlığına seçilen Taş, 2014 yılında Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde tekrar Daday Belediye Başkanı olarak seçildi.
Taş, partisi tarafından tekrar aday gösterildi.

Kastamonu Daday ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Hasan Fehmi Taş Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement