Hasan Ferit Gedik Davasında Adliye Önünde Müdahale - Son Dakika
Güncel

Hasan Ferit Gedik Davasında Adliye Önünde Müdahale

Hasan Ferit Gedik Davasında Adliye Önünde Müdahale

Maltepe Gülsuyu’nda Hasan Ferit Gedik’in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin davaya devam edilirken, adliyeye girmek isteyen eylemciler polise direnince gözaltına alındı.

06.04.2015 11:50

Maltepe Gülsuyu'nda Hasan Ferit Gedik'in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin davaya devam edilirken, adliyeye girmek isteyen eylemciler polise direnince gözaltına alındı.

Maltepe Gülsuyu'nda 2013 yılı Eylül ayında Hasan Ferit Gedik'in hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı olaylara ilişkin davaya Kartal Anadolu Adliyesi 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediliyor. 22'si tutuklu 35 sanığın yargılandığı dava öncesi Anadolu Adalet Sarayı içinde ve dışında çok geniş güvenlik önlemleri alındı. Adliye önüne gelen yaklaşık 20 kişilik bir grup ise içeri girmek istedi. Polis, ailenin yakını olmadıkları gerekçesiyle grubun içeri girmesine izin vermedi. Ancak eylemciler polise direnince müdahaleyle karşılaştı. Göstericiler daha sonra adliye önünde oturma eylemi yaptı. Güvenlik güçleri ise "Dağılmazsanız müdahalede bulunacağız" diyerek eylemcileri uyardı. Uyarıları dikkate almayan eylemciler gözaltına alındı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hasan Ferit Gedik Davasında Adliye Önünde Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement