Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğrencilerinden Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğrencilerinden Örnek Davranış

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğrencilerinden Örnek Davranış

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi Mustafa Uçar'ın proje koordinatörlüğünü yaptığı, Toplumsal Duyarlılık Projeleri çerçevesinde Arakan'a yardım kampanyası başlatıldı.

17.11.2012 12:41  Güncelleme: 12:42

Hasan Kalyoncu Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Uçar'ın proje koordinatörlüğünü yaptığı, Toplumsal Duyarlılık Projeleri çerçevesinde Arakan'a Yardım kampanyası başlatıldı.

Arakana'a yapılan yardım kampanyası sebebiyle Kurban Bayramı'nda Arakan'da bulunan, Cihangir Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Güneş, öğrencilere seminer verdi.

Öğretim elemanları ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılanan seminerde Mustafa Güneş, bu yardım kampanyasında neler yapılabileceğini soran öğrencilere, "Bu projeye olan duyarlılığınız bizleri memnun etmektedir. Sizlerde şehrin farklı yerlerine stantlar kurarak, panolarınızda bu etkinliğe yer vererek katkılarınızı sağlayabilirsiniz" dedi.

Prof. Dr. Mustafa Uçar ise, Kampanyanın Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde okuyan Arakanlı öğrenciler ve diğer öğrenciler tarafından yürütüleceğini ifade etti. Prof. Dr. Uçar, "Toplumsal Duyarlılık Projeleri çerçevesinde, Öğretim Görevlisi Mahmut Tekin'in öncülüğünde, Arakan'da yaşanan sıkıntılara duyarsız kalmayıp, toplumda yardım bilincinin geliştirilmesi amacıyla böyle bir faaliyete girişilmiştir. Kampanyaya destek veren öğrencilere teşekkür ederim" diye konuştu.

Verilen seminerde Arakan'da yaşanan acı ve sıkıntılara ait görüntüler, katılan öğrencilere duygusal anlar yaşattı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğrencilerinden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement